Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

11. 05. 2018. 19:44 >> 19:37
1

PREDSJEDNIČKA AGENDA

Putin neće treći uzastopni mandat

U agendi predsjednika Rusije Vladimira Putina ne nalazi se ideja da se jednoj osobi omogući da vodi državu u tri uzastopna mandata, saopštio je Kremlj.

Vršilac dužnosti portparola Kremlja, Dmitrij Peskov je to kazao nakon što je čečenski parlament jednoglasno usvojio predlog pokretanja zakonodavne inicijative za produženje vlasti šefa ruske države na tri uzastopna mandata, prenosi Tas s.

"To pitanje nije u predsjednikovoj agendi", rekao je Peskov novinarima.

On je podsjetio da je Putin u više navrata kazao stav povodom promjene Ustava i da je u martu izjavio da ne planira te promjene.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније