Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ Beta ]

23. 03. 2018. 16:57   >>  16:52 10

FRANCUSKA

Islamska država preuzela odgovornost

Ekstremistička grupa Islamska država preuzela je odgovornost za današnji napad na jugu Francuske u kojem je naoružani muškarac ubio tri osobe i ranio najmanje još 10, prenosi Asošiejted pres.

Prema riječima francuskih zvaničnika, napadač Reduan Lakdim (26), sitan kriminalac koji je bio pod policijskim nadzorom jer je smatran za radikalnog, najvjerovatnije je jutros oteo automobil po izlasku iz grada Karkasona i ubio jednu osobu u tom vozilu.

Kako je naveo francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Kolom, Lakdim je potom pucao u grupu policajaca, a zatim uzeo taoce u supermarketu u obližnjem mjestu Treb, gdje je ubio još dvije osobe.

Policija je potom upala u objekat i ubila napadača.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније