Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

11. 02. 2018. 11:25 >> 11:32
2

TROJE MRTVIH

Pao helikopter u Velikom kanjonu

U padu turističkog helikoptera u Velikom kanjonu u američkoj saveznoj državi Arizoni poginule su tri osobe, a četiri su teško povrijeđene, javlja "ABC njuz".

Helikopter se srušio oko 17 sati i 20 minuta po lokalnom vremenu, evakuacija povrijeđenih je u toku, a otežana je jakim vjetrovima, navodi ABC.

Turistička agencija koja leti helikopterima je, po riječima advokata Garija Roba, napravila velika poboljšanja u bezbjednosti svojih turista.

On je dodao da se posljednji pad helikoptera turističke agencije dogodio 2001.

Uzrok nesreće za sada nije poznat, kao ni to da li je pilot preživio, istraga je u toku.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније