Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

05. 10. 2017. 08:12 >> 07:42

POHVALIO LJEKARE I POLICAJCE

Tramp posjetio žrtve napada u Las Vegasu

Američki predsjednik Donald Tramp i njegova surpruga Melanija posjetili su žrtve napada u Las Vegasu gdje je ubijeno 59 i povrijeđeno više od 500 ljudi.

 

 

"Amerika je u žalosti", rekao je Tramp tokom posjete bolnici u Las Vegasu i dodao da će Amerikanci sve zajedno prebroditi.

Tramp je pohvalio ljekare, policajce i medicinsko osoblje dok je za ubicu rekao da je bio "bolesna osoba".

Američke vlasti navele su da napad vjerovatno nije bio terorističke prirode.Napadač Stiven Pedok (64) izvršio je samoubistvo prije dolaska policije.

On je pucao na okupljene na festivalu kantri muzike "Route 91 - Harvest", kod hotela i kazina Mandalej bej, u južnom dijelu centralnog bulevara u Las Vegasu.

Za sada se ne zna motiv napada Pedoka, službenika u penziji, koji ranije nije bio poznat policiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније