Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R.

11. 07. 2017. 17:21 >> 16:52

NEPOZNAT UZROK

SAD: 16 mrtvih u padu vojnog aviona

U padu američkog vojnog aviona u državi Misisipi poginulo je 16 osoba, rekao je regionalni zvaničnik za vanredne situacije Fred Rendli.

Kako prenosi Rojters, u početku nije bilo zvaničnih podataka o okolnostima pada aviona u okrugu Leflor, oko 160 kilometara sjeverno od Džeksona, glavnog grada Misisipija.

Kapetan Sara Burns, portparol Marinskog korpusa, rekla je samo da je posada američkog transportnog aviona KC-130 Herkules "Doživjela nesreću", a novinari su u početku izvijestili da je bilo pet potvrđenih smrtnih slučajeva.

Nekoliko sati kasnije, Fred Rendl ispred službe za vanredne situacije okruga Leflor, rekao je da je najmanje 16 osoba stradalo u nezgodi.

On kako se navodi, nije pružio više detalja o nezgodi.

Guverner Misisipija Fil Brajant izjavio je na Fejsbuku da je ta nezgoda bila "tragedija", takođe ne otkrivajući više detalja.

Na slikama koje su objavile novinske organizacije, vidi se olupina srušenog aviona u plamenu na polju okružena visokom vegetacijom, sa velikim oblakom dima koji se stvorio iznad mjesta nesreće.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније