Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: J.B.Č ]

28. 03. 2017. 09:15 >> 08:57

I DALJE U MALEZIJI

Tijelo Kim Jong Nama nema ko da preuzme

Tijelo Kim Jong-Nama, polubrata sjevernokorejskog lidera Kim Jong-Una, i dalje se nalazi u Kuala Lumpuru jer ga još niko nije preuzeo.

"Moramo da provjerimo u forenzičkom sektoru da li je neko podnio zahtjev za iznošenje tijela, ali koliko za sada znamo, nema promjene statusa kvo", rekao je malezijski ministar zdravlja Subramanijam Sathasivam novinarima, prenosi Rojters.

Prema njegovim riječima, niko od najbližih rođaka ubijenog Kim Jong-Nama nije se pojavio kako bi malezijskim vlastima dao uputstva o tome šta dalje raditi sa njegovim tijelom.

Mediji su juče objavili navode da je Kimovo tijelo iznijeto iz bolnice i da se priprema njegov transport u Peking, dok malezijski list "Nju strejts tajms" danas tvrdi da se očekuje da njegovo tijelo bude potom prebačeno iz Pekinga u Sjevernu Koreju, ne navodeći izvor te informacije.

Kim Jong-Nam ubijen je 13. februara na aerodromu u Kuala Lumpuru kada je policija uočila dvije žene kako mu u lice prskaju izuzetno jak nervni otrov VX.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније