Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

12. 01. 2017. 15:08 >> 14:45
1

KREMLJ OČEKUJE

Nadaju se dobroj saradnji Putina i Trampa

Moskva očekuje da će se predsjednik Rusije Vladimir Putin i novoizabrani predsjednik SAD Donald Tramp dobro slagati, saopštio je danas Kremlj.

 

 

 

 

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da Rusija i SAD mogu da prevaziđu trenutnu diplomatsku krizu pošto novi američki predsjednik preuzme dužnost 20. janura.

Peskov je ponovo odbacio navode američkih bezbjednosnih službi da Rusija stoji iza hakovanja demokrata tokom predsjedničke kampanje u SAD.

Novoizabrani predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je sinoć da bi, ako bi se dobro slagao sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, to bila prednost, a ne hendikep, ali je priznao da nije zagarantovano da će njih dvojica biti saveznici.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније