Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta

13. 12. 2016. 23:15 >> 22:56

ŽELI DA GA NASLIJEDI

Kanje Vest posjetio Trampa

Američki reper Kanje Vest posjetio je danas u Njujorku Donalda Trampa, koji je muzičara nazvao "dobrim čovjekom", rekavši da su razgovarali o "životu".

Vest je nedavno prekinuo američku turneju, nekoliko dana pošto je proveo nedjelju dana u bolnici u Los Anđelesu zbog stresa i iscrpljenosti.

On je ćutljivo stajao uz Trampa u lobiju nebodera "Trampova kula", a na pitanje zbog čega ne govori, rekao je da "sada želi samo da se fotografiše".

Vest je prethodno na koncertu u San Hozeu, u Kaliforniji rekao da nije glasao na američkim predsjedničkim izborima i dodao da bi u slučaju da je izašao na glasanje, svoj glas dao pobjedniku, republikancu Donaldu Trampu.

Reper je takođe pohvalio "metod komunikacije" novoizabranog američkog predsjednika, ocijenivši da je "veoma futurističan".

Govorio je i o namjeri da se kandiduje za predsjednika SAD 2020. godine, rekavši da će postati "drugačiji predsjednik".

Agencija AP podsjeća da je Tramp prikazan u muzičkom spotu za Vestovu numeru "Famous", objavljenu prošle godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније