Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

28. 04. 2013. 12:37 >> 14:32

RANJENI KARABINJERI I TRUDNICA

Italija: Pucnjava ispred kancelarije premijera

Ispred kancelarije premijera Italije u Rimu, danas su u pucnjavi povrijeđena dva karabinjera i jedna trudnica, prenosi italijanska državna televizija RAI.

U razmjeni vatre dvojica policajaca su povrijeđena, a napadač je nakon pucnjave uhapšen. U pitanju je 46-godišnji Luiđi Preiti, rodom iz Kalabrije, ali je živio u gradu Alesandrija, na sjeveru Italije. Preiti, kako navode i policiji, pati od mentalnog oboljenja.

Jedan od policajaca je pogođen u vrat, a drugi u nogu, i oni su hospitalizovani. u bolnici je i jeddna trudnica, koja se slučajno našla na mjestu pucnjave, kada je šetala sa mužem i sinom.

Očevici navode da je ispaljeno 8 metaka, javlja Raša tudej.

U momentima pucnjave, nova italijanska vlada, nazvana "velika koalicija", polagala je zakletvu u predsjedničkoj palati Kvirinale. Mandatar nove vlade je Enriko Leta iz Demokratske partije, a sastoji se i od članova Berluskonijeve Partije Narod slobode.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније