Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

Objavila M.L.B.

31. 03. 2018. 11:10 >> 11:09
1

PODGORICA - BP

Kvar otklonjen, vozovi krenuli

Oko 11 časova otklonjen je kvar na kontaktnoj mreži, kod stanice Lutovo, pa su vozovi, nakon više od tri sata krenuli ka Bijelom Polju i Baru.

Oko sedam sati i 25 minuta voz koji saobraća na relaciji Beograd - Bar, na ulasku u stanicu Lutovo oštetio je kontaktnu mrežu i pokidao konzolu, kazala je za RTCG PR Željezničke infrastrukture Mirjana Vujović.

Zbog tog kvara, kasnio je vozov koji saobraća na relaciji Bar - Bijelo Polje, koji je od 7:25 do 11 sati stajao u stanici Lutovo, kao i voz Bijelo Polje - Bar, koji je bio u stanici Kolašin.

Putnici su saopštili da imaju strpljenja, jer kad krenu vozom očekuju da će putovati duže od planiranog. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније