Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

25. 04. 2013. 07:59 >> 07:59

ZBOG RADOVA

Bar i Ulcinj 3 sata bez struje

Zbog radova koje će izvoditi Crnogorski elektroprenosni sistem na dalekovodu od 110kV Bar - Ulcinj, stanovnici tih gradova biće bez struje od 11 do 14 sati.

„Bez napajanja električnom energijom ostaće svi potrošači na teritoriji opštine Ulcinj i svi potrošači na teritoriji opštine Bar“, najavili su iz Crnogorskog elektroprenosnog sistema.

Bez struje će biti i centar Bara, ali i prigradska naselja Stari Bar, Veliki pijesak, Dobre vode, Utjeha i Ostros, osim potrošača iz Čanja, Sutomora i Virpazara.

„Potrošači sa navedenih područja bez električne energije ostaće i 29. aprila, u ponedeljak od 8 do 11 sati“, navodi se u saopštenju CES.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније