Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

23. 08. 2014. 22:28 >> 22:27

OLUJA I GRAD

Nevrijeme u BiH

Olujno nevrijeme, praćeno krupnim gradom, pogodilo je opštinu Gračanica u Tuzlanskom kantonu, Doboj, Zvornik i Bijeljinu.

 

U Gračanici je padao grad veličine jajeta i zbog obilnih padavina ponovo su se izlili lokalni vodotoci i poplavili stambene i poslovne objekte, javlja Fena.

Kako je navela RTRS, kiša i grad pogodili su i područje Doboja, gdje je padao grad veličine oraha.

Mnoge ulice su poslije toga, zbog podzemnih voda i zapušenih kanalizacionih odvoda, bile neprohodne za saobraćaj, a poplavljeni su i podrumski prostori.

Nevrijeme je pogodilo i Petrovo, gdje je pričinjena materijalna šteta na stambenim objektima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније