Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ Portal RTCG ]

03. 04. 2024. 11:53 >> 11:57
2
Čitaj mi:

PREDSJEDNIK RS

Dodik najavio tužbu protiv američke vlade

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je da će pronaći najeminentniju advokatska kuća u SAD kako bi tužio američku vladu.

Kako je kazao, Vladu će tužiti pošto su uvođenjem sankcija ugrožena osnovna ljudska prava pojedinaca u RS.

„Što se nas tiče, stavili smo tačku na sankcije. Neka pričaju šta hoće, mi nemamo vremena da se bavimo time niti to želimo“, rekao je Dodik novinarima poslije sastanka lidera vladajuće koalicije.

Potom je na društvenoj mreži Iks napisao da je „suvišna svaka priča o sankcijama“, pozvavši sve da „prestanu komentarisati bilo šta“.

„To za nas u Srpskoj nije tema, jer upravo oni koji ruše međunarodni poredak i vladavinu prava žele da nam to bude top tema. Američke sankcije pojedincima su uskraćivanje života i zločin bez kazne i presedana", zaključio je Dodik. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније