Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

27. 05. 2014. 21:42 >> 21:43
1

NE PRIJETE POPLAVE

Veliko nevrijeme u Valjevu i Šapcu

Veliko nevrijeme uz pojavu sitnog grada, oko 15.30, zahvatilo je Valjevo i pojedina sela. Nevrijeme i u Šapcu.

 

Dejstvovali su strijelci Protivgradnog centra "Blizonjski vis" i ispalili oko stotinu raketa.

Za sada nema informacija o štetama od grada. Međutim, pravi mini-tornado zahvatio je valjevska sela Kotesicu i Golu Glavu. Jak olujni vjetar nosio je crijep sa kuća i oštetio krovove.

U samom Valjevu usljed prave provale oblaka gradske ulice bile su poplavljene, a na nekim od njih, saobraćaj je bio u kraćem zastoju. Kolubara i njene pritoke za sada ne prijete da se izliju.

Nevrijeme i u Šapcu. Nešto poslije 16 sati jak vjetar praćen kišom srušio je stari jablan kod željezničkog mosta u tom gradu.

Drvo je oštetilo dio krova na kapeli Svete Petke, a veću štetu spriječila je betonska konstrukcija, javlja dopisnik RTS-a.

Razbijene su grede i crijep, oštećen je dio ograde. Radnici gradskog zelenila su brzo reagovali, isjekli i pomjerili drvo. Vjetar je oštetio i nekoliko mladih sadnica u centru grada.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније