Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

нова.рс [ R.B. ]

13. 11. 2023. 13:17 >> 13:17
1

MALI SAOPŠTIO

"Air Serbia" od danas u državnom vlasništvu

Ministar finansija Srbije Siniša Mali izjavio je da će ta država danas završiti svu neophodnu papirologiju i preuzeti preostali udio u kompaniji "Air Serbia" od "Etihad Airways-a".

"Air Serbia je najveća avio-kompanija u regionu. Od kompanije koja je bila u bankrotu, napravili smo lidera koji sada leti na četiri kontinenta, u velikom broju zemalja i postali smo primjer na koji način, kroz jednu avio-kompaniju koja je uspješna, možete dalje da doprinesete ekonomskom razvoju vaše zemlje“, rekao je Mali novinarima u Ministarstvu finansija, prenosi Nova.rs.

Dodao je da će država posvetiti punu pažnju daljem razvoju kompanije i naveo da sledi nabavka velikih aviona, otvaranje novih destinacija.

"Želim da zahvalim ljudima iz Etihad Airways-a, koji su od 2013, naši partneri i suvlasnici Air Serbia. Oni iz Air Serbia izlaze zbog njihovih poslovnih odluka, a na nama je da razvijamo našu kompaniju", rekao je Mali.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније