Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

09. 04. 2014. 13:30 >> 14:43

PREKO FEJSBUKA

Srbija: Uhapšen pedofil koji je ucjenjivao djecu

Z. L. (1979) iz Malog Zvornika uhapšen je zbog sumnje da je duže vrijeme, lažno se na Fejsbuku predstavljajući kao Nikola Ivanović, ucjenjivao maloljetne djevojčice i djecu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Prema navodima srpske policije, Z.L. je stupao u kontakt sa njima i nakon zadobijanja povjjerenja i zbog njihove lakomislenosti zahtjevao da mu dostavljaju obnažene fotografije, poslije čega je prijetio da će to dostaviti njihovim roditeljima i poznanicima.

Tim, a nerijetko i prijetnjama silom, on je maloljetnice prinudio da mu putem veb kamera izvode eksplicitne pornografske predstave u cilju ličnog samozadovoljavanja, a snimke je sačuvao u svom mobilnom telefonu i lažnom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Tako sačuvane video klipove on je nudio na prodaju za iznos od 3.000 do 5.000 dinara, a dostavljao ih je putem MMS poruka ili preko Fejsbuka, prenosi Blic.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније