Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Б.Ч.Ј. [ Beta ]

29. 09. 2023. 09:52 >> 09:52

SAOPŠTIO DIREKTOR BOLNICE

Specijalne jedinice upale u KBC u Kosovskoj Mitrovici

Jutros oko šest sati specijalne antiterorističke jedinice kosovske policije upale su sa dugim cijevima u krug Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici, rekao je direktor dr Zlatan Elek.

Elek je na konferenciji za medije u mitrovačkom KBC-u izjavio da su specijalci došli sa 15 džipova i nasilno razbili ulazna vrata vešernice i kotlarnice.

"Mi smo došli, doktor Dragiša Milović i ja, zatražili smo objašnjenje Euleksa koji je bio nijemi posmatrač ovih nemilih događaja, uputili su nas na antiterorističke jedinice koje su tad bile ispred vešernice i kotlarnice. Prilikom mog pitanja šta se dešava, jedan određeni broj je pričao na engleskom, jedan dio na albanskom. Bilo je civila u policijskim prslucima sa dugim cijevima", naveo je Elek.

U tom trenutku su, kako je naglasio, radnici KBC-a i učenici Srednje medicinske škole dolazali na posao, odnosno na praksu, i bili su vidno uznemireni. Elek je istakao i da je jedan broj ljudi na liječenju mogao, sa prozora svojih soba, da vidi šta se dešava, i da čitavi timovi KBC-a od jutros rade na smirivanju pacijenata.

Kako je ranije jutros javilo više medija, pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije izvršili su pretres zgrade u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice u kojoj je živio potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić.

Kako su zabilježile kamere N1 oko zgrade je bio raspoređen veliki broj oklopnih vozila s dugim cijevima.

Kosovska policija je zaplijenila dva luksuzna vozila mercedes sa beogradskim tablicama i jedan kvad bez tablica.

Kako se vidi na snimku, vozila su iz prostora oko zgrade odvezena u pratnji blindiranih vozila kosovske policije.

U prizemlju zgrade se nalazi restoran Grej, a istoimeni hotel sa identičnim logom postoji i na Kopaoniku, a taj hotel dovodio se u vezu sa Zvonkom Veselinovićem.

Međutim, prema javno dostupnim podacima, vlasnica restorana u Kosovskoj Mitrovici je Ema Radoičić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније