Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Б.Б. [ N1 ]

22. 07. 2023. 16:56 >> 19:04
1

TRENUTAK NEPAŽNjE

Skok sa Starog mosta u Mostaru zamalo završio tragično

Prava tragedija je izbjegnuta u Mostaru ispod Starog mosta. Skokovi u vodu sa ovog mosta su veoma popularni, a iako sa sobom uvijek nose dozu rizika i opasni su. Jedan je danas mogao da se završi kobno, jer je skakač izbjegao čamac koji je prošao ispod mosta u samo nekoliko metara.

Sporan je bio momenat kada je jedan od skakača skočio u trenutku kada je ispod Starog mosta prolazio čamac, prenosi N1 BiH.

Kako se može videti na snimku on je u vodu upao svega nekoliko metara od čamca i prava je sreća da se sve na kraju dobro završilo.

U trenutku skoka turisti koji su snimali skok su vikali "čamac, čamac", međutim skakač nije čuo upozorenje.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније