Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

23. 02. 2014. 15:27 >> 15:28
2

PRIZNALA

Novi Pazar: Profesorka obljubila učenicu

U sporazumu, koji je zaključila sa tužilaštvom u Novom Pazaru, profesorka likovnog novopazarske gimnazije Nataša Prtinac (40) priznala je da je obljubila maloljetnu učenicu da bi zauzvrat dobila zatvorsku kaznu od deset mjeseci.

 

“Sporazumom je predviđeno i da Prtinac ne smije u naredne tri godine da obavlja djelatnost profesora, kao i da ne smije da prilazi žrtvi. Cilj presude nije da se profesorka osudi zbog seksualnog opredjeljenja, već da bi se zaštitili maloljetnici”, objasnio je Edis Arifović, prvi zamjenik višeg tužioca u Novom Pazaru.

“Ovom presudom bi trebalo da se skrene pažnja na maloljetnike u školama da do slične situacije ne bi ponovo došlo”,  naveo je tužilac Edis Arifović.

U istom predmetu, nekadašnja frizerka Nezrina Čeli (34) je osuđena na šest mjeseci zatvora. I njoj je zabranjeno da dvije godine prilazi oštećenoj. Ona je osuđena zbog krivičnog djela nedozvoljene izrade fotografija pornografskog sadržaja.

Nevjerovatan skandal u Novom Pazaru otkriven je krajem januara kada je nekadašnja učenica Nataša Prtinac o zlostavljanju ispričala ocu. On je odmah otišao u policiju i prijavio profesorku i njenu drugaricu da maltretiraju i ucjenjuju njegovu ćerku golišavim fotografijama.

Profesorka je osumnjičena da je, uz zloupotrebu službenog položaja, obljubila tada maloljetnu gimnazijalku T. P., koja je sada studentkinja druge godine psihologije na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru. Profesorkina drugarica Nezrina od 2011. do 2013. dovela je u zabludu i seksualno iskoristila drugu maloljetnicu, pipše Blic. Policija sumnja da su profesorka i Nezrina najmanje jednom orgijale sa dvije pomenute djevojke. Seksualna zloupotreba T. P. je trajala od kada je djevojka išla u drugi razred gimnazije pa sve do prijave slučaja policiji.

 

(Blic)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније