Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

09. 02. 2014. 11:29 >> 11:29
5

BRUTALNA POLICIJA

Tukli demonstrante, tjerali ih u Miljacku

Društvenim mrežama proširio se video snimak policijske brutalnosti nad demonstrantima u petak u Sarajevu. Događaji na snimku navodno su snimljeni nakon što je policija potisnula demonstrante prema Miljacki i preko mosta.



Od 1.30 minuta pogledajte trenutak kad nezadovoljni građani od policije bježe u Miljacku.

Na snimku se vidi kako policajci obilato koriste pendreke, te da ljudi u panici bježe i skaču prema rijeci. Čuje se i kako raste bijes demonstranata koji su pogurani na most preko Miljacke. 

To su navodno događaji koji su prethodili protivnapadu demonstranata na policiju i paljenja zgrada kantonalne vlade i Predsjedništva BiH. 

U tom incidentu jedan je aktivista spasio život policajcu kojeg je dohvatila masa. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније