Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

04. 02. 2014. 08:40 >> 08:40
2

RANO JUTROS

Pronađena Legijina ćerka

Jutros oko četiri sata po našem vremenu, odnosno oko 19 sati po kanadskom, pronađena je Nikolija Luković, ćerka Milorada Ulemeka Legije i Maje Luković, piše Blic.

 

Njen nestanak, podsjetimo, bio je prijavljen u petak popodne, od kada joj se gubio svaki trag, zbog čega je u potragu za njom uključena i kanadska policija.

15-godišnja Nikolija pronađena je kod drugarice kod koje je otišla da spava i više nije htjela da se javi porodici, saznaje Blic. Policija ju je pronašla na osnovu listinga poziva, pošto se posljednji put čula sa tom drugaricom, pa je isključila telefon. 

Policiji je toliko dugo trebalo da je nađe zato što su morali da traže odobrenje od suda za listing poziva i sadržaj tekstualnih poruka. 

Nikolija je najstarije Legijino dijete, rođena je 1998. godine i trenutno pohađa deseti razred škole u Torontu. Kada su se Legija i Maja Luković rastavili Nikolija je ostala uz majku. Kako je Maja pričala medijima, Nikoliji nije mnogo govorila o njenom ocu, jer je bila zabrinuta za djetetovu bezbjednost. 

Beogradski mediji su javljali da su Maja i Nikolija Luković prije dvije godine posjetile Ulemeka u zatvoru, kada je ćerka prvi put vidjela oca.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније