Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

03. 02. 2014. 09:35 >> 12:19
7

U KANADI

Nestala Legijina ćerka

Policija u Torontu već dva dana traga za 15-godišnjom Nikolijom Luković, ćerkom Milorada Ulemeka, pišu Večernje novosti.

Njoj se, prema pisanju tog lista gubi trag od petka popodne.

Kanadska policija je u nedjelju, preko televizijske stanice CP24, uputila apel građanima da dostave sve informacije o 15-godišnjoj Nikoliji Luković, koja je nestala u petak popodne u centru Toronta.

"Mole se građani za pomoć da se pronađe Nikolija Luković, koja ima braon oči, visoka je 173 santimetra i teška 54 kilograma. Poslednji put je viđena u petak oko tri po podne na uglu ulica Blur i Kile. Nosila je tamnoplavi ili crni džemper i donji dio trenerke marke ruts'", objavila je kanadska policija, dodajući da su "zabrinuti za njenu bezbednost".

Objavljena je i fotografija djevojčice.

Novosti saznaju da kanadska policija još nije izdala saopštenje o mogućim razlozima nestanka Luković i da li se radi o bekstvu od kuće ili o kidnapovanju. Procurila je samo infromacija da se Nikolija javila sa telefona jedne svoje drugarice, što je donekle umirilo njenu majku i baku, sa kojima živi.

Prema informacijama tog lista, Nikolija Luković je ćerka Milorada Ulemeka i njegove prve supruge Maje Luković, kanadske novinarke.

Upoznali su se u Erdutu 1992. godine, a vjenčali se dvije godine kasnije. Kumovi su im bili Željko Ražnatović Arkan i prijateljica Sanda. Jedno vrijeme su zajedno živeli u Kanadi, pa je Legija uzeo prezime svog tasta i doskora se prezivao Luković.

Nikolija je najstarije Legijino dijete, rođena je 1998. godine i trenutno pohađa deseti razred škole u Torontu. Kada su se Legija i Maja Luković rastavili Nikolija je ostala uz majku. Kako je Maja pričala medijima, Nikoliji nije mnogo govorila o njenom ocu, jer je bila zabrinuta za djetetovu bezbednost.

Beogradski mediji su javljali da su Maja i Nikolija Luković prije dvije godine posetile Ulemeka u zatvoru.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније