Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Бета [ R.B. ]

02. 03. 2023. 17:30 >> 17:30

KURTI IMAO OBAVEZA

Prekinuta sjednica kosovskog parlamenta, nastavlja se večeras

Premijer Kosova Aljbin Kurti napustio je sjednicu Skupštine Kosova zbog ranijih obaveza, što je dovelo do zahtjeva opozicije da se sjednica prekine i nastavi u 22 sata, sa čim se Kurti saglasio.

"Sada moram da idem, ali imam predlog: ako smatrate da je veoma važno, mogu da dođem kada budem slobodan u 22 sata i razgovaraćemo do 7 sutradan kada imam prvi sastanak", rekao je Kurti.

Predstavnici opozicije su se saglasili da se sjednica prekine i nastavi u 22 časa, dok su protiv tog predloga bili poslanici Samoopredjelenja.

Predsjednik parlamenta Gljauk Konjufca je prekinuo sjednicu i objavio da se nastavlja u 22 časova.

Na dnevnom redu je rasprava o Sporazumu o putu ka normalizaciji odnosa između Kosova i Srbije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније