Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

27. 01. 2014. 12:16 >> 12:17
1

DVOJE RANJENO

Oružani napad na autobus u Albaniji

Najmanje dvije osobe su ranjene, od kojih jedna teško u sinoćnjem oružanom napadu nepoznatih napadača na putnički autobus u mjestu Memaliaj u Albaniji.

Autobus koji je saobraćao na liniji Tirana – Atina sinoć oko pola dva napalo je nekoliko naoružanih osoba, a u napadu su ranjene dvije osobe, od kojih je dvadestetrogodišnji putnik u veoma teškom stanju i trenutno je hospitaliziran u bolnici u obližnjem Fieru.

Policija je pokrenula istragu o tom napadu i već privela četiri osumnjičene osobe.

„Autobus se kretao sporo zbog loših uslova na cesti, a tada smo začuli jedan pucanj i mislili smo da je pukla guma. Međutim, potom se začulo još nekoliko hitaca i svi smo legli na pod autobusa. Jedan čovjek je povikao da je ranjen. Vidio sam ga kada je pao i više se nije micao“, kazao je jedan od putnika napadnutog autobusa.

(AA)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније