Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ M.V. ]

15. 04. 2022. 22:57 >> 22:59

SUKOB MIGRANATA

Pucnjava u Bihaću, stradala jedna osoba

Policijskoj stanici Bihać oo 17:45 minuta više građana prijavilo je pucnjavu u aleji kod tržnog centra Belamioniks. Kako prenose lokalni mediji, došlo je do sukoba među migrantima koji borave u ovom gradu. Jedan od njih je ubijen, druga osoba je u bolnici, dok se za ostalima traga.

Za Radio-televiziju Unsko-sanskog kanotona potvrđena je informacija da se više migranata sukobilo i da ima i ranjenih.

Kako prenose, policijska patrola je pronašla dva unesrećena migranta, jedan je podlegao na licu mjesta dok je drugi prevežen u Kantonalnu bolnicu, gdje su mu ustanovljene teže tjelesne povrede.

Počinioci su pobjegli sa mjesta događaja. O ovom slučaju je upoznato Kantonalno tužilaštvo a dežurni tužilac i istražitelji kriminalne policije vrše istražne radnje.

Na mjestu događaja, novinari su zatekli dvojicu migranata koji su svjedočili sukobu. Jedan od njih je rođak ubijenog. Kaže da se radi o 23-godisnjaku iz Pakistana.

“Ubila ga je mafija iz Avganistana. Ne znam tačno sta se desilo ali su odjednom zapucali”, kaže rođak ubijenog migranta.

Nezvanično, policija je na tragu počiniocima. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније