Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Mina [ M.L.B. ]

06. 11. 2021. 09:27 >> 09:27

UPRKOS KIŠI

Noć u Sarajevu mirna i bez značajnijih intervencija

Noć u Sarajevu protekla je mirno i bez značajnijih intervencija, uprkos obilnoj kiši koja je sinoć padala, naveli su iz Operativnog centra Civilne zaštite Kantona Sarajevo.

Iz Operativnog centra su za portal Klix kazali da su sve rijeke na području tog Kantona u svojim koritima, dodajući da je služba Civilne zaštite imala veliki broj intervencija u više opština.

"Najteže stanje zabilježeno je na području opšine Ilidža, gdje je poplavljeno 80 objekata, a 100 osoba je evakuisano", naveli su iz Operativnog centra.

Kako su kazali, voda je prodrla u veliki broj objekata u Novom Gradu, dok je u Trnovu poplavljeno njih 20.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније