Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

14. 04. 2021. 06:29 >> 06:30

VLADA S. MAKEDONIJE

Krizno stanje produžiti do kraja godine

Vlada Sjeverne Makedonije odlučila je da parlamentu predloži da krizno stanje, uvedeno zbog pandemije kovida, produži do 31. decembra.

Taj predlog odluke o produženju roka za važenje kriznog stanja, koji će biti dostavljen Sobranju, usvojen je na predlog Upravljačkog komiteta za koordinaciju i upravljanje sistemom za upravljanje krizama.

Vlada Sjeverne Makdonije je 20. novembra prošle godine uvela krizmo stanje u trajanju od 30 dana, a parlament ga je 16. decembra produžio do 30. juna 2021.

Kako je tada objašnjeno, krizno stanje je uvedeno da bi se omogućilo korišćenje armije u borbi sa pandemijom kovida 19, kao i da država može da angažuje privatne bolničke kapacitete u slučaju potrebe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније