Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

13. 04. 2021. 10:29 >> 10:29
3

DAČIĆ SAOPŠTIO

Evropa me krivila da kočim dijalog

Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je da je iz Evropskog parlamenta kritikovan da je navodno kočio međustranački dijalog, iako je predložio da on počne 15. marta, a da se sada čeka, kako je naveo, da se vidi šta će za dalji proces dijaloga smisliti Evropski parlament.

''Evropski parlament, oni su svi na mene napali da ja kočim dijalog. A ja sam 1. marta rekao da što se mene tiče, možemo sjutra da krenemo. I ja sam predložio 15. mart. A onda oni kažu da žele pripremnu fazu. Stavljaju sve nas u fazu čekanja da vidimo šta će da smisle'', rekao je Dačić.

Predsjednik Skupštine je dodao da će predstavnici EP od 19. do 22. aprila da razgovaraju onlajn sa šefovima i zamjenicima poslaničkih klubova u republičkom parlamentu, a zatim s predstavnicima opozicije.

''Poslali su mi pismo. Nijesu naveli sa kim će da razgovaraju. Oni to zovu konsultacije u pripremnoj fazi'', objasnio je Dačić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније