Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

08. 11. 2013. 09:53 >> 09:54

2,5 MILIONA EURA

Gdje je novac prikupljen za Tijanu Ognjanović

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da treba hitno istražiti i utvrditi gdje su milioni koji su prikupljeni za transplantaciju srca djevojčici Tijani Ognjanović, koja je umrla prije operacije.

"Tužilaštvo je već izdalo policiji nalog za prikupljanje obavještenja i ja sam tražio da se ta istraga sprovede po hitnom postupku", rekao je Dačić je za današnje izdanje lista Informer.

Dačić je ocijenio da građani koji su skupljali pare za liječenje Tijane Ognjanović imaju pravo da znaju šta je sa prikupljenim novcem.

"Porodica Ognjanović svakako ima moralno obavezu da građanima koji su pomogli liječenje njihove ćerke kaže na šta su i kako potrošene pare", rekao je Dačić i dodao da je kao ministar policije javno pozvao kolege da pomognu porodici Ognjanović.

"Ko će sada da pomogne nekom drugom djetetu kome život zavisi od para za operaciju ili liječenje. Ako priča oko Tijane ostane nerazjašnjena niko više nikome neće vjerovati", dodao je Dačić.

Tijana Ognjanović je umrla 15. jula u bolnici u Hjustonu prije operacije srca.

Kako je danas objavio list Blic, građani Srbije su za njeno liječenje uplatili ukupno dva miliona i 580.000 eura. List piše da sa dva računa otvorena za tu namjenu porodica Ognjanović nije podigla nijedan dinar u gotovini za vlastite potrebe, a na njima je trenutno ima milion i 665.000 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније