Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

08. 01. 2021. 11:00 >> 11:00
11

OLENIK NA TVITERU

Pravovjerna opozicija sprema crnogorski scenario

Advokat za ljudska prava Aleksandar Olenik ocijenio je da se povodom vijesti da vladika Grigorije priprema "srpskog Krivokapića" potvrđuje da "bojkotaška – pravovjerna opozicija", sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC), sprema "crnogorski scenario".

"Ovim se potvrđuje da nam 'bojkotaška - pravovjerna opozicija' sa SPC na čelu sprema 'crnogorski scenario' po kojem će nam SPC, sada Grigorije, postaviti vladu. Pa, bravo kreteni", napisao je Olenik na Tviter nalogu.

Prema njegovim riječima, "sadašnja vlast jeste najgora, ali je i takva bolja nego vlada SPC-a".

Vladika Grigorije je prilikom gostovanja na Njuzmaks Adriji (Newsmax Adria) rekao da ima plan za Srbiju, ali da ne želi da ga otkriva, jer je za to prerano.

Portal Nova.rs juče je objavio da ideja episkopa diseldorfskog i cijele Nemačke nije da se uključuje lično u politički život, već da kroz personalna rješenja, po ugledu na Crnu Goru, ponudi građanima ljude za koje bi mogli da glasaju.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније