Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

25. 10. 2013. 15:26 >> 15:26

POVRIJEĐENA STARICA

Hrvatska: Eksplozija raznijela stan

Više karlovačkih službi mobilisano je na zbrinjavanju evakuisanih stanara 28 stanova zgrade u kojoj je jutros jaka eksplozija potpuno uništila jedan stan.

"Oštećeno je još osam stanova, a u pitanje je dovedena i statika čitave zgrade", kazao je zamjenik gradonačelnika Dubravko Delić.

Usljed detonacije je povrijeđena jedna žena stara oko 80 godina, koja nije životno ugrožena. U njenom stanu, kako se za sada pretpostavlja, eksplodirala je plinska boca.

Načelnik karlovačke kancelarije za zaštitu i spašavanje Martin Barić potvrdio je ranije da se eksplozija dogodila nešto prije 8 sati i da je u njoj povrijeđena ženska osoba stara oko 80 godina, a da je zbog narušene statike objekta evakuisano osam uglavnom starijih osoba, od kojih je jedna nepokretna. 


 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније