Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

18. 08. 2020. 23:30 >> 23:29

"VAŽAN ZA ALBANCE"

Rama pozdravio dogovor o novoj vladi S. Makedonije

Premijer Albanije, Edi Rama, pozdravio je danas dogovor stranaka SDSM Zorana Zaeva i DUI Alija Ahmetija o formiranju nove vlade Sjeverne Makedonije.

Mandatar za formiranje vlade Sjeverne Makedonije, lider SDSM Zoran Zaev, postigao je danas s dosadašnjim koalicionim partnerom albanskom partijom DUI dogovor o novoj vladajućoj većini, koji predviđa i da premijersko mjsto 100 dana prije izbora prepusti Albancu.

Rama je na Tviteru ocijenio da je taj dogovor značajan za Albance koji žive u Sjevernoj Makedoniji.

"Značajan dan za Albance Sjeverne Makedonije koji su zahvaljujući dogovoru s pobjednikom na izborima, Zoranom Zaevom, dobili novu težinu u političkom životu susedne države. Čestitke svima, posebno Aliju Ahmetiju koji je mudrošću svog višegodišnjeg rukovodjenja uradio toliko mnogo", napisao je premijer Albanije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније