Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, Objavila: R.B. ]

07. 05. 2020. 21:35 >> 21:34

OČEKUJU SE 4. OKTOBRA

Raspisani lokalni izbori u BiH

Centralna izborna komisija (CIK) BiH je danas raspisala lokalne izbore u BiH koji se očekuju 4. oktobra.

Odluka o rokovima za sprovođenje izbora biće donijeta kada se obezbijede sredstva za njihovo održavanje.

Na izborima će se neposredno birati 64 opštinska veća u Federaciji BiH, 56 skupština opština u Republici Srpskoj, 120 načelnika opština u BiH, 14 gradskih veća u FBiH, sedam skupština gradova u RS, 22 gradonačelnika u BiH, kao i Skupština Distrikta Brčko.

Izbori nijesu raspisani samo za većnike Gradskog veća Mostara. Navedeno je da će tamo biti raspisani "kada se steknu neophodni uslovi".

CIK je zaključio i Centralni birački spisak sa 6. majem 2020. godine: ukupan broj upisanih birača je 3.374.364, u šta su uključena i 100.474 birača iz Mostara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније