Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

26. 09. 2013. 15:33 >> 15:35

NEIZVJESNOST

Beograd: Sjutra odluka o Prajdu

Konačna odluka o tome da li će u subotu u Beogradu biti održana Parada ponosa, biće poznata sjutra u 16 sati, potvrđeno je za B92.

Tada je zakazan sastanak jedinice Biroa za koordinaciju službi bezbjednosti, na kojoj se odlučuje da li će šetnja zakazana za subotu biti i održana.Na tu sjednicu će biti pozvani šefovi svih bezbjednosnih službi i drugih nadležnih institucija.

Podsjetimo, organizatori Parade ponosa su na današnjoj konferenciji za novinare kazali da očekuju da će šetnja u okviru Parade biti održana u subotu, 28. septembra, ali i da je još moguće da bude zabrane.

"Sve je pripremljeno. Završili smo svoj dio posla, dogovorili smo sa policijom sve detalje", rekao je član Organizacionog odbora Prajda Goran Miletić. On je istakao da bi bilo jako lijepo da neko od predstavnika vlasti izađe i kaže kakvu su procjenu dobili.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније