Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

14. 09. 2013. 09:32 >> 09:32

JOŠ U BOLNICI

Jovanka Broz neće drugu kuću

Titova udovica Jovanka Broz je izrazila želju da se, nakon izlaska iz bolnice, vrati u kuću u kojoj je dosad živjela, saznaje beogradski list Danas. Ona je odbila ponudu države da se smjesti u jednu od kuća koju joj je Vlada Srbije ponudila.

Potpredsjednik Vlade Srbije Rasim Ljajić potvrdio je da Jovanka želi da se vrati u ruiniranu vilu na Dedinju, dodajući da će narednih dana razgovarati s njom o toj odluci.

„Prekjuče sam je obišao u Urgentnom centru i tada mi ništa nije rekla o namjerama nakon izlaska iz bolnice. Njeni rođaci su juče obišli tri kuće koje smo joj ponudili, međutim, nijedna nije odgovarajuća, jer su višespratne“, kaže Ljajić.

Ponuđene kuće su, inače, u vlasništvu Diplomatsko stambenog preduzeća. Pošto nijesu bili zadovoljni, donijeta je odluka da se naredne sedmice posjete još dvije kuće u vlasništvu ovog preduzeća.

„Trebalo je da obiđemo te kuće, koje su jednospratne, međutim, u međuvremenu sam dobio informaciju da Jovanka Broz želi da se vrati u staru vilu. Posjetiću je narednih dana, i ako je odlučna u toj namjeri, moraćemo što prije da počnemo sa rekonstrukcijom vile. Renoviraćemo prvi sprat, kako bi uslovi za stanovanje bili adekvatni“, naglašava Ljajić.

Direktor Kliničkog centra Srbije Miljko Ristić rekao je da je zdravstveno stanje Jovanke Broz stabilno, ali da će ona u bolnici ostati još najmanje dvije sedmice. On je dodao da Jovanka prima intravensku terapiju, na koju dobro reaguje, i da je pod konstantnim nadzorom ljekara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније