Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

03. 07. 2019. 16:35 >> 16:40
9

BEOGRAD

Naoružan upao u Patrijaršiju SPC, tražio novac

Policija je savaladala naoružanog napadača koji je danas uletio u zgradu Patrijaršije SPC u Beogradu.

Branko L. (40) rođen u Crnoj Gori ušao je oko podneva u zgradu Patrijaršije Srpske pravoslavne crkve, u centru Beograda, javila je TV Pink.

Po ulasku u Patrijaršiju, kako navode, Branko L. je odmah upao u kancelariju na prvom spratu, izvadio pištolj i od knjigovođe i blagajnika koji su tu bili, zatražio 200.000 eura za, kako je rekao, odbranu Kosova i Crne Gore, navela je TV Pink.

Zatim je, dodaju, ljudima rekao da mu daju novac, ili da zovu policiju. Sve vrijeme držao je pištolj u ruci.

Pribrani blagajnik uspio je, kako su kazali, krišom da pozove policiju koja je odmah reagovala. Policijske patrole sa Starog grada brzo i efikasno su razriješile talačku situaciju, razoružale i savladale Branka L. On nije uspio da pruži otpor.

Povrijeđenih osoba nije bilo. Osumnjičeni muškrac do sada nije imao policijski dosije.

Utvrđeno je da je u pitanju bivši crkvenjak. Priveden je u policijsku stanicu i u konsultaciji sa nadležnim tužilaštvom biće pokrenut postupak protiv njega.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније