Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila M.L.B.

04. 02. 2019. 10:16 >> 09:56

BIH

Bujica odnijela most, klizište uništilo put

Vodena bujica srušila je novoizgrađeni pješački most na rijeci Željeznici koji povezuje naselja Lužani i Pejton na Ilidži, kod Sarajeva.

Tom prilikom niko nije povrijeđen, prenosi sarajevski Klix.

U porastu je i rijeka Sava u Brodu i Šamcu, saopštila je Republička uprava Civilne zaštite, ali još nije prešla kotu redovne odbrane od poplava, prenose Nezavisne.

Rijeka Bosna u Doboju je za 20 centimetara prešla kotu redovne odbrane od poplava i iznosi 320 centimetara, a vanredna odbrana od poplava uvodi se kada vodostaj Bosne dostigne 450 centimetara.

Širom Bosne klizišta prave probleme, a zabilježen je snimak u opštini Fojnica u mjestu Dusina manji potok je izazvao veliko klizište koje je uništilo put, pomoćni objekat i ugrozilo jednu privatnu kuću.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније