Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92.net, objavila B.B. ]

23. 01. 2019. 23:06 >> 22:40
4

ARIFI NAJAVIO

Možda privremeno suspendujemo takse

Šef kabineta kosovskog premijera Avni Arifi pomenuo je mogućnost privremene suspenzije taksi na robu iz Srbije.

On je, gostujući u emisiji "Rubikon" na KTV-u, ponovio da vlada Kosova zadržava stav koji je iznio kosovski premijer Ramuš Haradinaj, da takse ostaju, ali je dodao i da bi vlada mogla da privremeno suspenduje takse od 100 odsto za robu iz Srbje i BiH na ograničen period, tokom kojeg bi Kosovo i Srbija intenzivno radili na postizanju konačnog sporazuma.

"Postoji jedan ranije pomenut modalitet da, ako napravimo brzi format razgovora, onda možemo obustaviti takse. Na primjer, ako je započet intenzivan format razgovora. Ova pozicija je javna i spominje se od premijera i predsjednika Skupštine Kosova", rekao je Arifi.

On je dodao da Prištinu ne interesuje da samo ode u Brisel i slika se, uz podsjećanje da su brojni sporazumi koji nijesu primijenjeni, prenijela je Koha ditore.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније