Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavila: J.B.Č. ]

18. 11. 2018. 21:21 >> 20:56

MAKEDONIJA, SRBIJA

Snijeg pravi probleme na putevima u regionu

Zbog sniježnih padavina u Makedoniji je od večeras u prekidu saobraćaj na putu Berovo-Vinica, dok je na nekoliko planinskih prevoja i putnih pravaca uvedena zabrana za teška vozila. Na međunarodnom auto-putu Beograd - Niš kroz Pomoravlje, večeras je prava mećava, snijeg pomiješam sa kišom, kolovoz mokar, a duva i vjetar.

Kako je saopštio Auto-moto savez Makedonije (AMSM) a prenosi Beta, zbog obilnih sniježnih padavina zabrana za teška vozila uvedena je danas poslije podne na planinskim prelazima "Straža" i "Pletvar", na putu Drenovo-Prilep i od Delčeva do bugarske granice.

Od 17 sati put Kumanovo – Kriva Palanka pušten je u naizmemičan saobraćaj, dodaje se u saopštenju.

Na državnim putevima u Makedoniji saobraćaj se odvija otežano i po vlažnim kolovozima zbog snijega i kiše, a iz AMSM preporučuju vozačima da smanje brzinu i da veoma pažljivo voze.

"Saobraćaj umjeren, ali veoma otežan", rekli su Tanjugu vozači na naplatnoj rampi u Jagodini, koji su dolazili sa auto-puta iz pravca Beograda i Niša.

Slab snijeg pomiješan sa kišom u Pomoravlju počeo je oko 16 sati a poslije je bio sve intenzivniji.

Zabijelio je i njive, a ima ga i u gradu, po krovovima zgrada, na automobilima. Na ulicama je mnogo vode.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније