Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

09. 08. 2013. 21:21 >> 21:21

BOLJE ŠTO PRIJE

Dačić: Ne postoji rok za dogovor s Prištinom

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da ne postoji rok za postizanje dogovora Srbije i Kosova o telekomunikacijama, ali je ukazao da je Beogradu u interesu da što prije postigne sporazum o tome.

 

 

"To je jedan od uslova koji će nas pratiti u narednim mjesecima i zato nam je u interesu da se što prije postigne dogovor o tome" - o pozivnom broju i provajderu u telekomunikacijama, kazao je premijer u Guči.

Premijer Srbije je rekao da se na sporazumu o telekomunikacijama konstantno radi i da Beograd predlaže rješenja, dok Priština "želi da popustimo po svim pitanjima".

Dačić je na novinarsko pitanje o roku za dogovor Srbije i Kosova o telekomunikacijama ukazao da se "stalno govori o rokovima", ali rok u tom slučaju ne postoji.

Srpski premijer je rekao i da će se za desetak dana znati nov sastav Vlade Srbije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније