Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

18. 07. 2018. 08:30 >> 10:02
21

PROSLAVA POBJEDE

Tompsona u autobus pozvali Dalić i Modrić

U Zagrebu je priređen nevjerovatan doček fudbalera koji su osvojili drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali najviše se priča o Tompsonu.

Na pitanje ko ga je pozvao da bude u autobusu s reprezentacijom, rekao je da su ga zvali reprezentatovci Dalić i Modrić. 

"Oni su meni rekli da je želja svih igrača da putujem s njima do Trga. Ja sam ih pitao jeste li sigurni", dodao je Tompson za hrvatski RTL.

Upitan je li bilo trenutka u kojem je pomislio da je možda bolje da on nije tamo, ponovio je da je pitao igrače jesu li sigurni da žele da ide s njima.

"Rekli su molim te, dođi. Znam da ima nekih priča, zašto ja da, zašto ne. Ali njih niko ne bi mogao odbiti. Nije vrijeme za negativnost", rekao je Tompson.

Novinarka mu je tada rekla da je, blago rečeno, bilo dosta negativnih kritika pa ga je pitala kako to komentariše, posebno komentar u kom je on nazvan "fašističkim smećem", a Tompson je odgovorio da to više govori o ljudima koji tako govore.

"Mislim da to sve govori o njima. Svako ima pravo na izjavu ili komentar, ali mislim da nema pravo da vrijeđa", dodao je.

Upitan jesu li igrači tražili "Čavoglave", pjesmu koja je neslužbeno važila za himnu hrvatskih vojnih snaga za vrijeme rata u Hrvatskoj, i da li je on sam htio da je otpjeva, Tompson je rekao da bi bilo puno više pjesama da je za to bilo prostora.

"Oni su meni napomenuli sve moje pjesme. Vida je pjevao jednu moju staru pjesmu dok je ulazio na binu, da je bilo još prostora, bilo bi više pjesama", rekao je, a kada ga je novinarka upitala još jednom bi li pjevao "Čavoglave" da je bio drugi plan, odgovorio je da bi pjevao sve što bi oni tražili.

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније