Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Blic, Objavio: I. P. ]

05. 01. 2018. 11:08 >> 10:36
1

PACOLI NAJAVIO

Prišina spremna da aplicira za SE i Interpol

Zamjenik kosovskog premijera i ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli izjavio je da očekuje da će Kosovo uskoro biti spremno da aplicira za članstvo u Savjet Evrope i dodao da se radi i na pripremi nove kandidature za prijem Kosova u Interpol.

Kako prenosi prištinski "Zeri", on je rekao da je osnovao radnu grupu koja će izvršiti sve neophodne pripreme za prijem Kosova u Savjet Evrope. 

Pacoli je kazao da će među 11 članova te radne grupe biti i predstavnici civilnog društva i eksperti koji će intenzivno raditi na izradi nacrta akcionog plana, navodi se u pres klipingu Unmika.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније