Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: O.Z. ]

09. 12. 2017. 13:54 >> 13:34
1

ZADAR

Konobar umjesto rakije sipao deterdžent

Opštinsko državno tužilaštvo u Zadru podiglo je optužnicu protiv hrvatskog državljanina (22) koji radi u restoranu u Zatonu, kod Zadra.

Kako piše Zadarski.hr. on se sumnjiči da je 6. avgusta, oko 23 sata, nakon što je poslije večere jedan od konobara ponudio rakijom na račun kuće petoro gostiju, iz kanistra bijele boje s vidljivim natpisom i upozorenjem na njemu, za šankom u čaše natočio deterdžent za pranje posuđa marke Ecosol, prenosi N1.

To je učinio iako je bio svjestan da se uz šank nalazi više kanistera, te je lakomisleno smatrao da u čaše toči rakiju, piše portal.

"Čaše su poslužene gostima, a oni su u uvjerenju da se radi o rakiji, popili deterdžent koji sadrži sonu kiselinu usljed čega je dvoje gostiju tečnost uspjelo da ispljune zadobivši povrede jezika i usana uz crvenilo i otok, odnosno lakše tjelesne povrede, dok je dvoje gostiju progutalo deterdžent i od toga zadobilo teške povrede - jednjaka i želuca, a jedan od njih i čir", piše Zadarski.hr.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније