Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

23. 11. 2017. 09:01 >> 08:48
6

DAČIĆ UVJEREN

Manje od 100 zemalja priznalo Kosovo

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izrazio je uvjerenje da će spisak zemalja koje su priznale Kosovo na kraju spasti na ispod 100 zemalja.

On je ocijenio da je to što je Gvineja Bisao povukla odluku o priznanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, pokazatelj da su "šarene laže" spisak od 114 zemalja koje su priznale Kosovo.

"To je samo pokazatelj da su to sve šarene laže i taj spisak od 114 zemalja koje su priznale Kosovo. Vidjećete na kraju da će to spasti na ispod 100 zemalja", rekao je Dačić Tanjugu.

Šef srpske diplomatije boravi u poseti Buenos Ajresu, gde je danas potpisao Sporazum o trgovini i ekonomskoj saradnji između Srbije i Argentine sa argentinskim kolegom Horheom Marselom Forijem.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније