Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

29. 06. 2013. 14:38 >> 14:38

TEŽE OZLIJEĐEN

U Zagrebu pretučen Čičak

Predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Ivan Zvonimir Čičak pretučen je u noći između petka i subote ispred svoje kuće u Trnju.

 

 

Kako je za Index. hr. potvrdio član HHO Igor Peternel, napad na Čička, koliko zna, nije politički motivisan.

"On se sukobio sa nekim pijanim divljakom, koliko ja znam, nema govora o političkom napadu", rekao je Peternel i dodao da je Čičak teže ozlijeđen i da će morati na operaciju zbog povrede kosti u blizini oka.

Zagrebačka policija je, ne navodeći imena, saopštila da je poslije verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba, jedan 33-godišnjak teško ozlijedio Čička, kome je pružena ljekarska pomoć u KBC Zagreb.

Napad se dogodio oko 2:30 sati u Zelinskoj ulici. Peternel je rekao da je predsjednik HHO sada na mikrohirurškoj obradi u KB Dubrava, prenosi Indeks.hr.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније