Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta; Objavio: I. P. ]

21. 06. 2017. 09:20 >> 08:52

ZORANA MIHAJLOVIĆ

Očekuje da ostane ministar

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izrazila je danas očekivanje da u novoj vladi ostane na čelu tog resora, dodajući da će "mnogo više poslanika od potrebne većine" glasati za izbor vlade na čijem čelu će biti Ana Brnabić.


"Očekujem da nastavim ovo da radim, ali nijesam još razgovarala ni sa premijerkom, ni sa predsjednikom Srbije... Mislim da će mnogo više poslanika glasati od onoga što se zove potrebna većina za ekspoze i politiku Vlade Republike Srbije", rekla je za RTS Mihajlović, koja je i funkcionerka Srpske napredne stranke.

Komentarišući najavu lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića da neće glasati za izbor Ane Brnabić na mjesto premijera, Zorana Mihajlović je kazala da bi sa njim trebalo razgovarati i da ne vidi razlog zbog kojeg Marković neće glasati za ekspoze ako je za politiku i ciljeve kretanje ka Evropi, povećanja plata i penzija, razvoj infrastrukture.

Dodala je da ako su u pitanju neki drugi razlozi zbog kojih on neće da glasa za izbor Ane Branbić za premijerku onda to spada u domen ljudskih prava i "tu nema pregovaranja".

"Niti neko može da govori kako će premijerka da živi, niti neko može da govori kako će Dragan Marković Palma privatno da živi. To su njihove stvari. Nikako ne bismo smjeli da dođemo na taj teren. Mislim da ćemo prije svega pričati o planu i politici Vlade", rekla je Zorana Mihajlović.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније