Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

08. 06. 2013. 23:22 >> 23:21

SRBIJA SE PRIPREMA

Dunav u Srbiji na vrhuncu 12. juna

Najviši vodostaj Dunava u Srbiji očekuje se u srijedu 12. juna i on će trajati nekoliko dana, saopštio je zamjenik načelnika Sektora MUP-a za vanredne situacije Đorđe Babić.

Babić je, kako su javili beogradski mediji, istakao da će sjutra biti održana sjednica Republičkog štaba za vanredne situacije posvećena odbrani od poplava na kojoj će nadležne službe iznijeti najnovije podatke o vodostaju Dunava.

"Štabovi u jedinicama lokalne samouprave su održali svoje sjednice i njihovi timovi su već na terenu", rekao je Babić.

On je ocijenio da podaci kojima raspolažu o kretanju vodostaja Dunava u Srbiji ne bi trebalo da bude ugroženih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније