Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: P.R. [ Tanjug.rs ]

04. 09. 2016. 18:46 >> 18:25
1

PUSIĆ TVRDI

Hapšenje špijuna unutrašnji obračun

Počasna predsjednica Hrvatske narodne stranke, Vesna Pusić izjavila je danas da je hapšenje, kako je kazala, navodnog hrvatskog špijuna u Beogradu, "unutrašnji obračun" u Srbiji, prenijela je regionalna TV N1.

Prema njenim riječima, odnosi Hrvatske i Srbije time nijesu pogoršani jer su, kako je rekla, "već i prije vjerovatno bili na najnižem nivou od kraja rata.

"Ovim se odnosi nijesu pogoršali jer su prije već bili vjerovatno na najnižem nivou od završetka rata i treba da počnu da rade nešto nakon izborne kampanje i svih euforija. Ovo meni izgleda kao neki unutrašnji obračun unutar Srbije koji nema puno veze s nama jer se radi o čovjeku koji tamo živi već oko 26 godina", kazala je Pusić novinarima u Zagrebu.

Osumnjičeni Č. Č. uhapšen je u petak u Beogradu pod sumnjom da je se bavio špijunažom za račun Hrvatske, što zvančni Zagreb negira.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније