Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

26. 05. 2015. 08:40 >> 08:33
3

HERCEG NOVI

Krušo podnio ostavku

Predsjednik liste Izbor Herceg Novi, Dušan Radović Krušo, podnio je ostavku na funkciju direktora Agencije za izgradnju i razvoj grada.

Izbor sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) čini vlast u Herceg Novom. Radović je, kako prenose podgorički mediji, naveo deset razloga za podnošenje ostavke.

Radović je objasnio da se ne poštuje program Izbora, principi u vršenju vlasti, da je izbor kadrova neprofesionalan i netransparentan, da ima nepotizma.

On tvrdi da je na djelu razbijanje Izbora i da članovi te grupe građana razgovaraju sa opozicijom i DPS-om o prekomponovanju vlasti.

“U Programu Izbora je navedeno- govorićemo građanima istinu i samo istinu, nećemo prikrivati, niti izvrtati činjenice i nećemo se baviti politikantskim ocjenama, a na ključna mjesta u opštinskoj upravi dovešćemo stručne ljude i profesionalce, bez obzira na partijsku pripadnost”, naveo je Radović.

Prema njegovim riječima, građanima su obećali da neće biti nepotizma, ali ga, kako je kazao, ima među članovima Izbora.

“Sadašnji, nekompetentan i nestručan tim u izvršnoj lokalnoj vlasti i ne može i neće doprinijeti razvoju grada - izostala je bolja sistematizacija rada i opštinske uprave i javnih preduzeća”, naveo je Radović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније