Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 04. 2013. 16:08 >> 16:09
4

PORUKA DF-U

DPS: Hoće da ponove januar 1998

Šef izbornog štaba predsjedničkog kandidata Miodraga Lelića, Goran Danilović prvo proglašava Lekićevu nepostojeću pobjedu, a potom negira ono što su u zapisnicima potpisali predstavnici opozicije, naveo je u reagovanju član Izvršnog odbora DPS-a Nikola Kovačević.

„Danilović ni danas ne zna koliko je glasova osvojio njegov nezavisni kandidat. Kako onaj ko ne zna koliko je glasova osvojio, zna da je pobijedio?  On prvo proglašava nepostojeću pobjedu Miodraga Lekića, potom negira ono što su u zapisnicima potpisali predstavnici opozicije, u međuvremenu uporno ponavlja da neće priznati nikakve rezultate sem onih koji se poklapaju sa željama DF-a, na kraju vrijeđa, omalovažava i diskriminiše ljude i u svemu tome očekuje da ne snosi nikakvu odgovornost”, navodi se Kovačevićevom reagovanju.

On navodi da se Danilović služi oprobanom matricom i to automatski proglašava nekakvom „hajkom“ na njega.

Navodi da je Danilović spreman da „ide do kraja i da sa svojim političkim saborcima pokuša da ponovi januar 1998. godine”.

„Na ruku im ide jedino proljećnje lijepo vrijeme, pa su ovog puta iz repertoara rekvizita odabrali šatore umjesto balvana i kampovanje u centru grada umjesto svakodnevne vožnje autobusima. Namjera im je ista kao i onda, samo što su zaboravili da su crnogorsko društvo i institucije 15 godina zreliji i mudriji i da ne nasijedaju olako na podmetnute prevare. U njihovim glavama januar još nije prošao, a još manje žele da stigne maj, jer su oba simboli njihovih poraza”, zaključio je Kovačević.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније